Consult

 

It’s not what you do once in a while that matters, healthy habits create a healthy life and unhealthy habits create an unhealthy life”  ~ Dr. Marc Halpern.


Start jouw Ayurvedische reis met een uitgebreide evaluatie van jouw individuele gezondheid en levensstijl. Ontvang vervolgens een persoonlijk behandelplan dat is ontworpen om jouw aandoening te behandelen en de energieën in jouw lichaam en geest in evenwicht te brengen.

Bij Sankalpa Holistic Health hanteren we een Holistische benaderingDe belangrijkste kracht van Ayurveda is dat zij jouw eigen zelf genezend vermogen vergroot. Vanuit de Ayurveda werken we met voeding, kruiden supplementen, lichaamsbehandelingen, leefstijl, yogatherapie (ook meditatie) om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te vergroten.

Ayurvedisch Consult

Dit consult omvat een geïntegreerde en holistische benadering van gezondheid met Ayurvedische geneeskunder. Onze Ayurvedische consulten en behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding in de aanvullende verzekering bij een aantal zorgverzekeraars. 

Houd er rekening mee dat uw behandelplan leefstijl- en voedingsadviezen volgens Ayurveda omvat. Daarnaast werk ik ook met geur- en kleuradviezen/therapie en geef ik adviezen voor Ayurvedische behandelingen of yogatherapie. Na het eerste consult begeleid ik je met deze vervolgconsulten van 1 uur naar een optimale gezondheid en welzijn.

Stap 1,  Initieel Consult €100

We gaan aan de slag met jouw hulpvraag en doelen. We doorlopen een uitgebreide gezondheidsanamnese en intake. Ik voer zowel een tong- als polsdiagnose uit en doe een algemeen ayurvedische onderzoek, inclusief een VedaPulse meting. Je ontvangt 1 tot 2 eerste aanbevelingen om aan te werken tot onze volgende sessie waar ik mijn bevindingen zal delen. Duur: sessie van 90 minuten.

Step 2, Delen van bevindingen met bijhorend behandelplan  €80

Binnen een week na je eerste intake zien we elkaar weer. Ik zal mijn bevindingen delen en jouw persoonlijke behandelplan. Jouw plan omvat de korte- en lange termijn behandeldoelen en de eerste aanbevelingen voor levensstijl en voeding. Duur: sessie van 60 minuten.

Step 3, Opvolg Consult €80

Het is mijn rol om je te ondersteunen gedurende een opvolgconsult. Met regelmatige bezoeken wordt je gemotiveerd en ondersteund om de nodige veranderingen in je leven aan te brengen. Bij elk bezoek geef ik je een opdracht, een soort huiswerk: iets om aan te werken tussen de bezoeken door. Wanneer we elkaar ontmoeten, zal ik iedere keer nagaan hoe het gaat. Wij spreken samen de frequentie af, afhankelijk van de hulpvraag en jouw situatie. 

Je hoeft niet ziek te zijn om voor een Ayurvedisch consult te komen. Ayurveda richt zich ten eerste op preventie. Maar wanneer ziekte zich al heeft gemanifesteerd zijn dit enkele voorbeelden waarvoor mensen bij ons komen:
 • chronische gezondheidstoestand
 • zeer lage energie
 • slaapproblemen
 • spijsverteringsproblemen
 • problemen met suikerregulatie
 • cardiovasculaire problemen
 • fertiliteitsproblemen
 • gewrichtsklachten
 • huidproblemen
 • immuunstoornissen
 • hormonale onevenwichtigheden
 • stress / burnout
 • algehele gezondheid verbeteren

Ayurvedische geneeskunde, dient nooit als vervanging van de reguliere geneeskunde. Raadpleeg altijd jouw arts of specialist indien je een vraag hebt over jouw gezondheidstoestand of een medische diagnose,

Booking Provided by Healthie