VANAF SEPTEMBER 2024 STAAT IN DE PLANNING EEN OPLEIDING IN AYURVEDISCHE GENEESKUNDE (AYURVEDIC PRACTITIONER).  MAAR SPECIAAL VOOR JOU ALS JE AL IN JANUARI  2024 AL WILT STARTEN MET EEN OPLEIDING TOT AYURVEDISCH THERAPEUT (AYURVEDA HEALTH COACH), NEEM DAN CONTACT OP MET MIJ OM MEER INFORMATIE TE ONTVANGEN. IK OPEN VOOR EEN GROEP VAN 10 STUDENTEN EEN PRACHTIG PROGRAMMA WAARIN JIJ DE FUNDAMENTELE BASISPRINCIPES VAN AYURVEDA LEERT EN NOG VEEL MEER!  STUUR EEN EMAIL NAAR INFO@SANKALPAHOLISTICHEALTH.COM OM DE STUDIE BROCHURE  TE ONTVANGEN OF LEES HIER MEER

Dit programma is voor jou als je eenvoudige en effectieve hulpmiddelen wilt bieden om jezelf, familieleden of cliënten te helpen bij hun voortgang en evolutie. Heb jij al balans en heling ervaren met Ayurveda en of Yoga? En wil je dieper gaan en ook anderen kunnen begeleiden?  Of misschien ben je al een Health Practitioner, Counselor, Therapeut, Coach, Massagetherapeut of Yogadocent / -beoefenaar / -enthousiasteling en wil je meer leren over deze holistische geneeskunde: Ayurveda?

 

Bewandel het pad van Ayurveda. Niet alleen voor jezelf maar ook om anderen te helpen optimaal gezond te zijn.

Als iemand die in haar twintiger en dertiger jaren een grote onbalans heeft ervaren en wat zich manifesteerde in pcos, endometriose, onvruchtbaarheid en en schildklierziekte, ben ik juist zo gepassioneerd om individuen te begeleiden bij het voorkomen en beheersen van ziekten met onder andere Ayurvedische geneeskunde.

In mijn leven heb ik ayurvedische geneeskunde, yoga (inclusief meditatie) en een geneeswijze zonder aanraking kunnen toepassen om lichaam en geest in balans te brengen en niet langer te lijden aan de pijnlijke menstruaties als gevolg van endometriose, maar ook om te voorkomen dat ik levenslang schildkliermedicatie moest gebruiken.

Nu begeleid ik individuen in mijn praktijk in Nederland. Maar sinds enige tijd leef ik met het grote verlangen om de kennis van Ayurveda verder te delen dan één op één.

Ik werk nu aan het beschikbaar maken van Ayurvedisch onderwijs in Nederland en Europa in samenwerking met een school in het buitenland.  Binnenkort kan ik details van het programma  delen. Via Ayurveda College Europe zal ik de Ayurveda Practitioner opleiding gaan aanbieden.

Wat kun je verwachten in 2024?

 • Uitgebreid curriculum in het Engels of Nederlands.
  • Principes van Ayurvedische geneeskunde
  • Ayurvedisch Therapeut
  • Ayurvedisch Klinisch Specialist (Ayurvedic Practitioner)
  • Ayurvedisch Medisch Specialist
  • Ayurvedisch Yoga Therapeut
 • Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om een opleiding voltijds te volgen, wil ik onderwijsvormen bieden die het beste aansluiten bij de behoefte van deze tijd en de individuele leerstijlen. Je moet denken aan online afstandsprogramma of in persoon weekend lessen in Nederland (Europese tijdzone) gecombineerd met praktijklessen.
 • Authentieke ayurvedische kennis vertaald naar de tijd waarin we nu leven.
 • Een liefdevolle en veilige omgeving waarin men alle aspecten van zichzelf kan verkennen en onderzoeken voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Persoonlijke coaching en begeleiding om je voor te bereiden om met kennis, vertrouwen en passie je eigen ayurvedische gezondheidspraktijk te starten, danwel je te helpen helder te krijgen wat je met de training zou willen doen.
4 redenen waarom het nu juist een goed moment is om een opleiding in Ayurveda te volgen
 • Toegenomen vraag naar alternatieve geneeswijzen: Veel mensen wenden zich tot alternatieve en holistische geneeswijzen zoals Ayurveda als een manier om ziekten te voorkomen en te behandelen. Ayurveda biedt een holistische benadering van gezondheid die niet alleen fysieke symptomen aanpakt, maar ook mentaal en emotioneel welzijn. Dit heeft geleid tot een groeiende vraag naar ayurvedische therapeuten.
 • Carrièremogelijkheden: Ayurveda is een groeiend veld met een scala aan carrièremogelijkheden, waaronder ayurvedische beoefenaars, therapeuten, leraren en onderzoekers. Het volgen van een opleiding Ayurveda kan diverse doorgroeimogelijkheden bieden
 • Persoonlijke groei en transformatie: Ayurveda is niet alleen een systeem van genezing, maar ook een manier van leven. Het volgen van een ayurvedische opleiding kan leiden tot persoonlijke groei en transformatie, waardoor je een beter begrip krijgt van jezelf en de wereld om je heen.
 • Verbeterde toegang tot online onderwijs: met de opkomst van afstandsonderwijs is het nu gemakkelijker dan ooit om overal ter wereld ayurvedisch onderwijs te volgen. Online programma’s en cursussen bieden meer flexibiliteit en betaalbaarheid, waardoor ze voor iedereen toegankelijker worden.
Wil je op de hoogte blijven over de opleiding Ayurvedische geneeskunde en de verschillende programma’s?  Ben jij gepassioneerd door een integrale benadering van gezondheid voor jezelf en anderen? Vul dan onderstaand formulier in en ik hou je op de hoogte. Je kunt ons ook op social media volgen.

Riim Lagerwerf

Het is mijn missie om je te inspireren en te begeleiden om je geest tot rust te brengen, te ontspannen en te verbinden. Door middel van een holistische aanpak met Ayurveda en Yoga help ik jou graag bij het behalen en behouden van een optimale gezondheid en welzijn.

Riim geeft al sinds 2011 yogales en sinds 2017 meditatie. Zij is oprichtster van LINgGAN Yoga Studio (daarna saktiisha yoga) in Den Haag en SankalpaYogi in Suriname.
Sankalpa Holistic Health is opgericht in 2014.

You may also like

[instagram-feed]