Bewandel het pad van Ayurveda

Bewandel het pad van Ayurveda. Niet alleen voor jezelf maar ook om anderen te helpen optimaal gezond te zijn.

Al langere tijd loop ik met de grote wens rond om de kennis van Ayurveda te gaan delen. Ik wil niet alleen lessen en cursussen bieden maar wil ook een opleiding bieden. Doordat ik aantal jaren in het buitenland woonde toen ik mijn opleiding volgde en kleine kinderen had heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het was om de keuze te kunnen hebben in de manier van studeren. Daarnaast heb ik zelf mogen ervaren wat voor transformatie ik heb doorgemaakt door deze eeuwenoude en universele kennis toe te passen.

Wat kun je verwachten?

  • Uitgebreid curriculum met ervaren docenten.
  • Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om een programma fulltime te volgen wil ik  educatieve formats bieden  die het beste aansluit bij jouw behoeften en leerstijlen zoals:  korte cursussen, weekend programma’s, onderwijs op afstand en live internetlessen.
  • Training Basis Principes van Ayurvedische geneeskunde
  • Ayurveda voor Yoga docenten
  • Training Ayurvedisch Therapeut / Counselor
  • Training Ayurvedisch Specialist (Ayurvedic Practitioner)

4 redenen waarom het juist nu een goed moment is om een opleiding in Ayurveda te beginnen

Bron: California college of Ayurveda

  1. Toegenomen vraag naar alternatieve geneeswijzen: Veel mensen wenden zich tot alternatieve en holistische geneeswijzen zoals Ayurveda als een manier om ziekten te voorkomen en te behandelen. Ayurveda biedt een holistische benadering van gezondheid die niet alleen fysieke symptomen aanpakt, maar ook mentaal en emotioneel welzijn. Dit heeft geleid tot een groeiende vraag naar ayurvedisch therapeuten.
  2. Carrièremogelijkheden: Ayurveda is een groeiend veld met een scala aan carrièremogelijkheden, waaronder ayurvedisch specialisten (Ayurvedic Practitioner) , therapeuten, docenten en onderzoekers. Het volgen van een opleiding in Ayurveda kan verschillende carrière mogelijkheden bieden
  3. Persoonlijke groei en transformatie: Ayurveda is niet alleen een systeem van genezing, maar ook een manier van leven. Het volgen van een ayurvedische opleiding kan leiden tot persoonlijke groei en transformatie, waardoor je een beter begrip van jezelf en de wereld om je heen kunt ontwikkelen.
  4. Verbeterde toegang tot online onderwijs: met de opkomst van leren op afstand is het nu gemakkelijker dan ooit om overal ter wereld Ayurvedisch onderwijs te volgen. Online programma’s en cursussen bieden meer flexibiliteit en betaalbaarheid, waardoor ze voor iedereen toegankelijker worden.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en heb jij interesse in een opleiding in Ayurveda? Vul dan onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte.

Yoginiriim

Het is mijn missie om je te inspireren en te begeleiden om je geest tot rust te brengen, te ontspannen en te verbinden. Door middel van een holistische aanpak met Ayurveda en Yoga help ik jou graag bij het behalen en behouden van een optimale gezondheid en welzijn.

Riim geeft al sinds 2011 yogales en sinds 2017 meditatie. Zij is oprichtster van LINgGAN Yoga Studio (daarna saktiisha yoga) in Den Haag en SankalpaYogi in Suriname.
Sankalpa Holistic Health is opgericht in 2014.

You may also like