Veda Pulse

Veda Pulse

VedaPulse® is een hardware- en softwaresysteem voor gezondheidsanalyse dat is ontwikkeld volgens het principe van hartslagmeting.

In het Oosten – in India, Tibet en China – zijn de geheimen van de polsanalyse grondig bewaard. Al generaties lang circuleert deze kennis in nauwe cirkels. In zowel Ayurveda als Traditionele Chinese Geneeskunde wordt het hulpmiddel voor polsdiagnose gebruikt om gedetailleerde informatie te verkrijgen over iemands mentale en fysieke toestand. Het kost veel training en tijd voordat een ayurvedische arts de schat aan berichten die in de hartslag van het lichaam verborgen zijn, interpreteert, en er zijn veel systemen om de hartslag te lezen. Met de hulp van VedaPulse ™ komt de kunst van polsdiagnose beschikbaar voor een breed scala aan beoefenaars en specialisten.

In onze praktijk richten we ons op het balanceren van de fysieke, mentale en emotionele gezondheid via Ayurveda, Yoga en Pranic Healing. Het is voor onze klanten vaak moeilijk om de concepten van Ayurveda of Pranic Healing te begrijpen, maar met Veda Pulse bieden we een objectief instrument dat het mogelijk maakt antwoorden te krijgen op belangrijke vragen:

  • Wat is het huidige stressniveau in het lichaam?
  • Welk type reactie op stress is normaal voor het lichaam?
  • Welk energieniveau heeft het lichaam?
  • Is het voldoende om een ​​goede gezondheid te behouden?
  • Welke organen en systemen hebben gebrek aan energie en welke werken onder druk?
  • Evaluatie van het type ayurvedische constitutie, op basis waarvan we individuele aanbevelingen doen om het evenwicht in het lichaam te herstellen en het mechanisme van zelfherstel te starten.