Suriname Meditatie Cursus

Suriname | Verstil de geest, ontspan en verbind | Een meditatie cursus voor jou

Meditatie kan door iedereen, waar dan ook worden beoefend,  ongeacht achtergrond of afkomst. Meditatie is een prachtige tool om in te zetten om jouw lichaam en geest te ontspannen. Maar ook om rust te vinden in het hier en nu. Via meditatie kun je persoonlijk groeien en verbinden met jezelf en anderen. Maar er is nog zo veel meer te ontdekken.

De online video lessen worden over een periode van twee maanden gevolgd en gecombineerd met wekelijkse live groepslessen via zoom. Aan het einde van de cursus kun je de technieken integreren in je dagelijks leven. Riim geeft je daarvoor een formule voor een dagelijkse duurzame beoefening en transformatie.

Wil jij ook de voordelen van meditatie ervaren die verder gaan dan alleen stressvermindering?

Een online meditatie cursus voor jou!

Startdatum: woensdag 10 maart .
Duur: 2 maanden | 8 woensdagen van 16:00 tot 17:15 pm Suriname tijd.
Kosten: EUR 150,-. voor Suriname. In NL kost de cursus EUR 295,-.

Te betalen via Paypal of Ideal. Betaling in SRD ook mogelijk.

Een derde van de opbrengsten gaan naar het Lotjeshuis in Paramaribo.

Waarom? Riim Lagerwerf, jouw meditatie coach heeft twee kinderen geadopteerd uit Suriname. Haar jongste zoon Diego heeft de eerste maanden van zijn in het tehuis gewoond. Zij vind het heel fijn als ze via deze cursus het Lotjeshuis en daarmee de kinderen kan ondersteunen.

Elk kind heeft recht op zorg. Duurzame zorg op een kwalitatief hoogstaand niveau.

www.lotjeshuis.com

Wat maakt dit programma uniek?

Je leert vier categorieën van meditatie 1. Nu meditaties voor bewustzijn in het hier en nu. 2. Intentie meditaties voor kalme en ontspannen focus. 3.Mantra meditaties voor zelf kennis. 4. Energieke meditaties om lichaam en geest te activeren.
Het is vaak zo moeilijk te weten waar je moet beginnen met meditatie. Welke techniek is nu goed of beter? In deze cursus leer je hoe en wanneer de verschillende technieken toe te passen. Maar vooral ook waarom. De verschillende technieken die bestaan kunnen we allemaal verdelen onder een van de vier vormen van meditatie.
In de video lessen, live lessen en in het cursus E-boek geven we zowel de traditionele kijk op de verschillende meditatie vormen maar ook de moderne wetenschappelijke kijk. Uiteindelijk zal jij het effect zelf moeten ervaren maar het is zo fijn om ook te begrijpen wat in lichaam en geest gebeurt tijdens de meditaties en wanneer we in het dagelijks leven stappen.
De focus gedurende de twee maanden ligt op het daadwerkelijk ervaren en leren van de technieken. Dit doe je met een oefenschema na het bekijken van de video lessen en begeleide audio meditaties. Je zal iedere dag, twee keer per dag meditatie gaan oefenen. Daarnaast is tijdens de 8 wekelijkse live sessies de mogelijkheid om samen te mediteren, jouw vragen te stellen en ervaringen te delen. Je krijgt een E-boek en journal om jouw persoonlijke ervaring te ondersteunen.
Het is zo belangrijk om gedurende het proces de juiste ondersteuning en begeleiding te krijgen. Het is van belang om jouw vragen te kunnen stellen en te weten of je de techniek goed toepast. Riim is getraind om je hierin op de juiste manier te ondersteunen. Dit zal ze doen via de wekelijke live lessen als je het als aparte cursus volgt of via coaching sessies in haar Holistic Health Programma. Na de cursus krijg je gedurende 3 maanden ook ondersteuning want dan begint het echte werk pas.

Voor wie is dit programma?

Je wilt graag kennis maken met verschillende vormen en technieken en leren wat mediteren nou eigenlijk is.
Je bent al bekend met meditatie, maar wilt er nog meer over leren en echt gaan ervaren wat de voordelen voor jou zijn als je consistent mediteert.
Je leert niet alleen over wat meditatie is met de diverse technieken, maar je leert ook welke vorm nu het beste bij jou aansluit in het leven. Daarnaast krijg je ook een formule om mee aan de slag te gaan.
Misschien ervaar je veel stress en onrust. Wellicht heb je veel angst of slaap je slecht?
De verschillende meditatie technieken dragen hier allemaal aan bij. Maar sommige technieken meer dan anderen. Maar jouw persoonlijke situatie doet er ook toe.
Wellicht wil je heel graag werken aan bepaalde gewoontes, gedrag of overtuigingen. Wat dient je en wat dient je niet?
Meditatie kan jouw algehele gezondheid verbeteren. Of je nou chronisch ziek bent of bepaalde lichamelijke of psychische klachten. Wellicht slaap je slecht of heb je last van angst of depressie?
Misschien wil je meer inzicht in wie je bent en wil je helder hebben wat je wilt in het leven. Wellicht weet je al wat je wilt maar lukt het je niet om je doelen te verwezenlijken.

Wat leer je?

Niet alleen een definitie van wat meditatie is maar vooral de ervaring van het mediteren via de verschillende technieken. Riim wil je graag zelf de voordelen laten ervaren die veel verder gaan dan stressvermindering. Ze gaat je vragen om verder te gaan (niet denken) dan jouw gedachten, lichaam en emoties.
Hoe je jezelf kunt bevrijden van het verleden door je lichaam voor te bereiden op een nieuwe denkwijze.
Je leert je bewustzijn te ontwikkelen en cultiveren zodat je rust kunt vinden in het hier en nu. Je leert 5 Nu meditatie technieken.
Je leert je geest scherp te houden zodat je je op je best kunt zijn en goed kunt functioneren. Je krijgt 5 hele mooie intentie meditaties om te beoefenen en leert zelf je geest op een kalme manier visualiseren en mentaal voor te bereiden op mogelijkheden.
Je leert je ego te overschrijden (transcenderen) zodat je jezelf goed leert kennen. Je leert 3 verschillende mantra technieken om de geest tot steeds stillere niveaus te brengen.
Je leert via de ademhaling je lichaam en geest te activeren maar ook te ontspannen. Je leert 5 krachtige technieken.
Een formule en persoonlijke oefenschema voor duurzame beoefening in jouw dagelijks leven. En je doet dit niet alleen, maar met een buddy uit de groep.

WAT KRIJG JE ALLEMAAL

  • 6 modules Online videolessen | Levenslange toegang.
  • 8 wekelijke live groepslessen via zoom vanaf woensdag 10 maart
  • Soundcloud audio meditaties + bonus meditaties van Dr. Joe Dispenza in Nederlands.
  • E-boek en E–werkboek
  • Verbinding met een groep van “like minded people”
  • Een persoonlijk oefen schema voor duurzame integratie na 8 lessen
  • 3 opvolgsessies via zoom