Waar en wanneer mediteer jij?

Maak ruimte vrij voor je meditatiebeoefening.
Niet alleen fysiek door een dagelijks ritueel op dezelfde plek te creëren, maar ook elke dag op dezelfde tijd.

Waar en wanneer mediteer jij? Ik ben zo benieuwd! zelf zet ik de wekker iedere ochtend voor dat mijn kinderen wakker worden. 20 min voor mij zelf! Ik ben met een prachtig project bezig. 1 september lanceer ik mijn vernieuwde Nederlandse meditatie cursus. Niet zo maar een meditatie cursus maar met vele extras om jou op een duurzame manier te inspireren, ondersteunen en te begeleiden! Altijd al willen beginnen met mediteren of lukt het je niet om iedere dag te mediteren? wil je weten welke vorm van meditatie bij je past? Countdown tot 1 september! Maar zoo lang hoef je niet te wachten om te beginnen. Ik vertel je komende tijd meer!

Yoginiriim

We geloven met hart en ziel dat we als mens onszelf kunnen helen. We helpen je graag herinneren hoe.

Het is Riim's missie om je te inspireren en te begeleiden om je geest tot rust te brengen, te ontspannen en te verbinden. Ze ondersteunt je graag bij het behalen en behouden van een optimale gezondheid en welzijn.

Dit doet ze via Yoga, Meditatie, Ayurveda, Pranic Healing en Frequentie therapie.

Riim Lagerwerf | Holistic Health Coach & Educator
Riim geeft al sinds 2011 yogales en sinds 2017 meditatie. Zij is oprichtster van LINgGAN Yoga Studio (daarna saktiisha yoga) in Den Haag en SankalpaYogi in Suriname.

Sankalpa Holistic Centre is onderdeel van Sankalpa Holistic Health (opgericht in 2014)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *