Je hebt een vata pitta of pitta vata constitutie. Hoe kun je hier het beste mee omgaan? In deze video leg ik uit  wat je kunt doen als je een Vata Pitta constitutie of disbalans hebt. Ik leg de principes uit zodat het je kan helpen om disbalans te voorkomen.  Ik bespreek kort over hoe je jouw dieet en levensstijl kunt benaderen. Heb je vragen of wil je meer weten over jouw persoonlijke situatie? 

Riim Lagerwerf

Het is mijn missie om je te inspireren en te begeleiden om je geest tot rust te brengen, te ontspannen en te verbinden. Door middel van een holistische aanpak met Ayurveda en Yoga help ik jou graag bij het behalen en behouden van een optimale gezondheid en welzijn.

Riim geeft al sinds 2011 yogales en sinds 2017 meditatie. Zij is oprichtster van LINgGAN Yoga Studio (daarna saktiisha yoga) in Den Haag en SankalpaYogi in Suriname.
Sankalpa Holistic Health is opgericht in 2014.

You may also like

[instagram-feed]