Winkel

Tongschraper Koper

MHT
€13.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Pure koper voor luxe mondhygiëne

Tongreiniging is een beoefening vanuit de Ayurveda die zeer gunstig is voor een volledige mondverzorging. Het wordt aangeraden om tongreiniging op te nemen in elke tandheelkundige zorgroutine. Het gebruik van een koperen tongreiniger voor dit doel heeft zijn eigen uitstekende voordelen. Omdat koper overvloedige ionische eigenschappen bevat die de bacteriën weghouden. Deze tongreiniger is zwaar waardoor hij veilig en delicaat is voor gebruik op de tong. De beste manier om mondhygiëne te behouden zonder chemicaliën en bijwerkingen.
De goed ontworpen boog bedekt een groter gebied van de tong in één beweging. De cilindrische handgrepen zorgen voor een sterkere grip en betere controle. Dit maakt het mogelijk om tot aan de achterkant van de tong te schrapen zonder het ongemak van kokhalzen.
Verwerk de tongreiniger in je dagelijkse toiletritueel. Het is net zo belangrijk als tandenpoetsen.

Voordelen van tongreiniging:

  • Vermindert de gifstoffen en bacteriën op de tong die een slechte adem veroorzaken
  • Versterkt de smaak
  • Verbetert de spijsvertering
  • Stimuleert zachtjes de interne organen
  • Helpt bij het elimineren van onaantrekkelijke coating op de tong
Het is gemakkelijk schoon te maken. Reinig het altijd voor en na gebruik.
Let op: Omdat het puur koper is, kan de heldere afwerking na verloop van tijd dof worden. Maar omdat het puur koper is, zullen de kerneigenschappen altijd hetzelfde blijven. Het is gemakkelijk om de glans te herstellen door het schoon te maken met een wattenstaafje gedoopt in limoensap of gewoon met een schijfje citroen te wrijven.
Kan gebruikt worden door kinderen onder toezicht. Deel uw tongreiniger niet met anderen om de hygiëne te behouden.


Bewaar dit product voor later

 

[instagram-feed]