Winkel

SADHEV | AYURVEDISCHE SHAMPOO 200ML

SHA - 200ml
€23.00
Bevordert de haargroei, houdt roos onder controle, stopt voortijdige vergrijzing en geeft glans aan anders dof, droog en vermoei
Op voorraad
1
Productgegevens
Brand: SADHEV
De kunst
Bhringraj was een magisch kruid dat werd gebruikt door Helena, keizerin van het Mauryan-rijk. Ze ontdekte de buitengewone voordelen van deze kruidenkoning en gebruikte het dagelijks om glanzend lang haar te laten groeien; een geheim dat tijdens haar verblijf in India in de koninklijke badkamers werd bewaard.
Sadhev's Ayurvedic Shampoo is een mix van ongelooflijke botanische ingrediënten geworteld in Ayurvedische wijsheid. Het herstelt, herstelt en verjongt het haar waardoor het er zichtbaar voller uitziet en het een sensuele glans krijgt.
Voordelen
Helpt haaruitval te voorkomen, haargroei te stimuleren en dode huidcellen te herstellen
Natuurlijke conditioner
Versterk de haarzakjes
Natuurlijk & Ayurvedisch
Wat zit erin?
Bhringraj, ook wel bekend als de koning der kruiden, wordt gekweekt in de vochtige tropische gebieden van India en is een rijke bron van voedingsstoffen zoals ijzer, vitamine E, magnesium en vitamine D. Al deze voedingsstoffen bevorderen samen de haargroei en voorkomen haaruitval.
De hibiscusbloem is een rijke bron van vitamine C. Dit helpt het collageen te stimuleren en geeft kracht aan het haar. Het stimuleert de haargroei en voorkomt uitdroging van het haar.
Curry Leaves zijn een rijke bron van beta-caroteen en eiwitten die haaruitval verminderen en de haargroei stimuleren. Ze bevatten ook aminozuren en antioxidanten die de haarzakjes versterken.
Amla verhoogt het collageengehalte en verbetert de haargroei. Het bevat essentiële vetzuren die de haarzakjes versterken en het haar kracht en glans geven.
Voor wie is het?
Sadhev's Ayurvedic Shampoo is voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke remedie tegen haaruitval. Het bevordert ook de haargroei, houdt roos onder controle, stopt voortijdige vergrijzing en geeft glans aan anders dof, droog en vermoeid haar.
Hoe te gebruiken?
Breng zachtjes aan op nat haar en masseer om een licht schuim op te bouwen. Spoel en herhaal nogmaals indien nodig. Sadhev's Ayurvedic Shampoo is zacht voor de hoofdhuid en is ontworpen voor dagelijks gebruik
Bewaar dit product voor later