Winkel

SADHEV | AYURVEDISCHE HYDRATERENDE DAGCRÈME MET SPF 15 50 GR

HDCSPF - 50gm
€42.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Brand: SADHEV

Sadhev's Dagcreme met SPF neemt de wonderbaarlijke mix gemaakt door de Pallava-dynastie en herontworpen het om het geschikt te maken voor de dag en de leeftijd van vandaag. Het is de perfecte samensmelting van ingrediënten die geworteld zijn in de ayurvedische wijsheid. Het wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en beschermt de huid tegen de harde zonnestralen. Het verhoogt ook de hydratatie, bevordert de collageenproductie en helpt een glans te geven, waardoor de huid zacht en soepel wordt.

De Pallava-dynastie heerste over een groot deel van het zuidelijke deel van India. Door de slopende zon en hitte moesten ze een mix van ingrediënten creëren die hen beschermden tegen de harde zonnestralen. Ze bedekten vaak hun gezicht met een mengsel gemaakt van de schors van de Thanaka-boom, samen met ashwagandha en moringa-zaadolie.
Sadhev's Dagcrème Met SPF is een wondercrème die de huid verzacht en hydrateert. Het is geschikt voor personen die op zoek zijn naar een allesomvattende ayurvedische oplossing voor een droge huid en bescherming tegen de zon. Het houdt het vocht in je huid vast en houdt het vast en het SPF 15-gehalte helpt de harde zonnestralen te bestrijden en helpt schade door de zon te voorkomen.

Voordelen

  • Geeft een zachte glans
  • Beschermt de huid tegen de harde stralen van de zon en beschermt de huid tegen pigmentatie
  • Extreem licht van gewicht en laat geen witte waas achter
  • Verlicht droogheid en ongemak en brengt het oliegehalte van de huid in evenwicht
  • Helpt vlekken en donkere vlekken te vervagen en herstelt huidweefsels
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Natuurlijk & Ayurvedisch

Ingrediënten

Tanaka Bark Extract helpt donkere vlekken te verwijderen en heeft uitstekende ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Ashwagandha-extract is een uitstekende antioxidant. Het heeft geweldige anti-verouderingseigenschappen en kan worden gebruikt als zonnebrandcrème om de huid te beschermen tegen zonnebrand en bruin worden. Moringazaadolie helpt de huid te hydrateren en te kalmeren. Navara Tailam helpt het vocht en de elasticiteit van de huid te behouden. Rijstzemelenolie is een effectief UV-filter dat de perifere doorbloeding verbetert en het effect van zonnebrand op de huid vermindert. Nalpamaradi Tailam is een krachtig ayurvedisch ingrediënt dat de teint verheldert en een gezonde, stralende, natuurlijke huid onthult. Het hydrateert en voedt de huid, verlicht de teint van de huid en verwijdert tan. Zoethout is een huidbleekmiddel. Het bezit fijne pigmentatie en ontstekingsremmende functies. Calendula-olie werkt als een verzachtend en verstevigend middel.

Bewaar dit product voor later