Winkel

SADHEV |AYURVEDISCHE HAAR CONDITIONER 200 ML

CON - 200ml
€23.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Brand: SADHEV
De kunst
De betoverende vurige rode bloem Hibiscus heeft weelderige verjongende eigenschappen die werden ontdekt door de koninginnen van de Vijayanagara-dynastie in de 14e eeuw in Zuid-India. Exotische haarmaskers en pasta's werden gemaakt met Hibiscus als onderdeel van hun luxueuze haarverzorgingsceremonies.
Sadhev's Ayurvedic Hair Conditioner is een exotische alchemie die de essentie van rode Hibiscus combineert met verse Aloë Vera om het haar diep te conditioneren en te voeden. Zeepnoot of Reetha met zijn ongelooflijke reinigende en verzachtende eigenschappen wordt gemengd met Indiase meekrap om de textuur te verbeteren en een rijke exotische tint aan het haar te geven.
Voordelen
Helpt haaruitval te voorkomen en haargroei te stimuleren
Helpt dode huidcellen te herstellen
Natuurlijke conditioner
Natuurlijk & Ayurvedisch
Wat zit erin?
Aloë Vera bevat proteolytische enzymen die dode huidcellen op de hoofdhuid herstellen en werkt als een uitstekende conditioner die het haar glanzend en zacht maakt.
De hibiscusbloem is een rijke bron van vitamine C die het collageen stimuleert en het haar kracht geeft. Het stimuleert de haargroei en voorkomt uitdroging van het haar.
Soap Nut of Reetha is een oud kruid in de Ayurveda dat rijk is aan saponine dat het haar bij regelmatig gebruik gezond, glanzend en glanzend maakt.
Voor wie is het?
Deze ambachtelijke haarconditioner is een zalige mix van betoverende ayurvedische ingrediënten die droog en beschadigd haar herstelt en een natuurlijke glans geeft. De unieke ingrediënten helpen de haarzakjes te versterken en helpen ook handdoek beschadiging van het haar te voorkomen.
Bewaar dit product voor later