Winkel

Ojas | Pitta Dagelijkse Routine Bundel

03389
€53.00
GRATIS VERZENDING VOOR DEZE BUNDEL
Op voorraad
1
Productgegevens

Volgens Ayurveda is het aanhouden van een consistente dagelijkse routine een van de krachtigste manieren om de algehele gezondheid en vitaliteit te ondersteunen. Deze Kapha Daily Routine Bundel biedt alles wat je nodig hebt voor een goede start. Bevat:

1 x Pitta-massageolie, 150 ml
1x Pitta kruiden infusie, 15 theezakjes

1 tong schraper,

1 x Shadvindu Neusolie, 30 ml

1 Triphala doosje met 60 capsules


  • Gebruik de koperen tongreiniger 's ochtends als eerste om voorzichtig de coating van ama of natuurlijke gifstoffen af te schrapen, de mondhygiëne te bevorderen en de adem te verfrissen.
  • Doe elke ochtend een paar druppels Nasya-olie in elk neusgat om de spanning in het hoofd te verminderen, opgehoopte stress te verlichten en de neusgangen te beschermen.
  • Balanceer pitta dosha of pitta onbalans met deze pitta kruidenolie het lichaam masseren en zo te verjongen en de geest tot rust te brengen. Gebruik 's morgens voor het douchen. Laat het minimaal 15 tot 20 minuten intrekken en was dan de olie eraf.
  • Maak je routine compleet met Triphala, een eenvoudige maar krachtige formule die ontgift, verjongt en een gezonde spijsvertering en eliminatie ondersteunt. Ook verkrijgbaar als tablet of poeder (churna). Probeer het voor het slapengaan in te nemen, 's morgens vroeg of op beide tijdstippen.
  • Geniet na je meditatie of yoga beoefening of ontbijt van een kopje pitta-kruideninfusie.
Neem voor vragen over jouw dagelijkse routine contact met ons op en wij zullen je helpen!
Bewaar dit product voor later