Winkel

Master Course | Ayurveda's benadering van geestelijke gezondheid en emotionele balans| Early Bird €350

08906
€395.00
Ayurveda voor mentale en emotionele balans voor jouw cliënten
Op voorraad
1
Productgegevens

Rose Carol, al jarenlang Ayurveda SV Health Practitioner en gediplomeerd professioneel psycholoog en counselor, zal je leren hoe je met Ayurveda trauma, angst en depressie kunt verlichten en de symptomen van ADHD kunt verminderen. Case study voorbeelden worden gedeeld en in de klas worden tools geoefend. Dit is een integratieve cursus die kennis combineert met directe ervaring. Let op: deze cursus is voor ayurvedische professionals. Bent u therapeut, counselor of coach dan raden wij u aan contact met ons op te nemen voor een Introductie Ayurveda.

In deze 4-weekse cursus leer je:
  • De grondoorzaak van lijden
  • Ayurvedische hulpmiddelen om angstaanvallen te stoppen die binnen enkele minuten werken
  • De rol van Vedische kennis om pragyaparadh (misvattingen) te verwijderen
  • Hoe de oorspronkelijke herinnering aan gelukzaligheid in de psychofysiologie (smriti) te ontsteken
  • Ayurvedische behandelingen die trauma, depressie, angst aanpakken en de algehele mentale stabiliteit en stemmingsregulatie verbeteren.
Formaat: online zoom
Data: 18 januari, 25 februari 1 en 8 februari 2024 van 19:30 tot 21:30 uur CET
Kosten: € 395,- Early bird prijs € 350,- tot 15 september 2023 met code EARLYBALANCE
De docente, Rose Carol
Rose Carol is sinds 1989 Ayurveda Gezondheids docente en heeft haar opleiding gevolgd bij de internationaal bekende Ayurveda-arts Vaidya Ramakant Mishra. Als levenslange student, blijft ze leren van ayurvedisch arts Dr. Raju en andere Vedische geleerden. Ze is ook een gediplomeerde professioneel therapeut en counselor met een master in klinische psychologie en integreert Ayurveda en psychologie, die zich richt op de verbinding tussen geest en lichaam. Rose is de oprichter van Ayurveda Amritanam Learning Center en zal je docent zijn bij de permanente leercursussen voor ayurvedische professionals bij Sankalpa Holistic Health.
Vaidya Mishra
Ter ere en dankbaarheid aan haar leraar, mentor en vriend, Vaidya Mishra, die Rose alles leerde over Ayurvedische genezing. Vaidya R.K.Mishra (1952-2017). Hij was een ayurvedische arts, kruiden formulator, onderzoeker en opvoeder, geboren in een familie van Raj Vaidya's, een generaties oude afstamming van ayurvedische genezers.
Vaidya Mishra behaalde een GAMS-graad (Graduate of Ayurvedic Medicine and Surgery) aan de Bihar University en een Sanskrit-graad aan de KSD University. Na het voltooien van zijn formele institutionele opleiding liep hij zeven jaar stage bij zijn vader, Kameshwar Mishra, waar hij de kunst en wetenschap van diagnose en gespecialiseerde remedie formulering beheerste, zoals overgeleverd in zijn voorouderlijke afkomst. Als professor aan het JD Modi College richtte Vaidya RK Mishra zich op het onderwijzen van ayurveda rechtstreeks vanuit oude teksten. Zijn lessen in Noord-Amerika waren gebaseerd op deze originele Sanskriet Teksten, die hij in het Engels vertaalde om ervoor te zorgen dat zijn beoefenaars goed geworteld zijn in de pure, ononderbroken traditie van Ayurveda.
Bewaar dit product voor later

 

[instagram-feed]