Winkel

Kama Ayurveda | Miraculeuze Ayurvedische Beauty Serum

EU-ITM00142
€75.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Brand: Kama Ayurveda

NL: Voorgeschreven in Ayurveda om de huid helderder en de huidtint egaler te maken.

Winner of second price in the INNOVATION AWARD 2008 of Professional Wellness Expo Kortrijk. Voorgeschreven in Ayurveda om de huid helderder en de huidtint egaler te maken. Dit unieke mengsel van oliën en kruiden geeft de huid een jongere en gezondere uitstraling. In Ayurveda maakt een zeldzame saffraan soort de huid helderder. Extracten van Indiase meekrap en wilde vijgenboom verzachten fijne lijntjes. Sandelhout, vetiver en lotus verkoelen en reinigen en zorgen dat verontreinigingen in de huid sneller verdwijnen. Zoethout ontsmet en beschermt tegen bacteriële en schimmelinfecties. Het verbetert ook de huidstructuur. Een essentiële schoonheidsbehandeling.

WAT TE VERWACHTEN
Een niet-plakkerige, rijke oranje getinte gezichtsolie die in de vochtige huid trekt en snel intrekt. Alleen voor 's avonds en mag niet overdag worden aangebracht
GEBRUIKSAANWIJZING: Na het reinigen, bevochtig je huid met Pure Rose/Mogra/Lavender/Vetiver water. Neem 3-4 druppels Kumkumadi Fluid op uw handpalm, breng het met de vingertoppen aan op het gezicht en masseer zachtjes op de huid totdat het volledig is opgenomen. Laat het een nacht inwerken voor het beste resultaat. Alleen voor 's avonds en mag niet overdag worden aangebracht.

"Wist je dat zowel Charaka Samhita als Sushruta Samhita Kumkumadi Thailam noemen voor de behandeling van Kshudra Roga (huidaandoening) van Vyanga of verkleuring"


Bewaar dit product voor later