Winkel

JUICY CHEMISTRY

Het begon allemaal met de vraag 'waarom'

Juicy Chemistry is ontstaan uit het niet aflatende vermogen van Pritesh en Megha Asher om alles wat ze wisten over de wereld van schoonheid en persoonlijke verzorging in twijfel te trekken.
Vanaf het moment dat ze Juicy in 2014 oprichtten, hebben ze het landschap van biologische en natuurlijke persoonlijke verzorging in India volledig getransformeerd, gewoon door bij elke stap de juiste vragen te stellen. Hierdoor zijn ze erin geslaagd om een echt doeltreffend assortiment van 100% biologische en natuurlijke schoonheidsproducten samen te stellen met opwindende en innovatieve ayurvedische ingrediënten en formuleringen.
“Gedurende een aantal jaren hebben we hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we ons afvragen hoe we de natuur het beste bij onze klanten kunnen brengen in zijn meest onvervalste vorm, van grond tot schap.
En het begon allemaal met de vraag ‘waarom’.
"We stellen alles wat we doen in twijfel, elke formulering, ingrediënt, bron en de werkzaamheid van elk product."
Dit is waarom ze zeggen dat ze de real deal zijn:
"Toen we besloten om op zoek te gaan naar de hoogste autoriteit die onze middelen en manieren om te doen wat we doen kon beoordelen, leidden alle wegen ons naar ECOCERT.
ECOCERT is een vooraanstaande biologische certificeringsorganisatie gevestigd in Frankrijk, waaronder COSMOS de hoogste wereldwijde biologische standaard is voor de cosmetische industrie.
Na een grondige audit, verschillende boerderij bezoeken, fabrieksbezoeken, grond testen, watertesten en het vastleggen van gegevens hebben we de knoop doorgehakt. Dit betekent:
Wij zijn milieuvriendelijk in onze productie en verwerking,
Menselijke gezondheid en welzijn is een prioriteit in al onze processen,
We werken alleen met groene chemicaliën en hebben alle petrochemicaliën geschrapt,
We gaan verantwoord om met natuurlijke hulpbronnen,
Al onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk en recyclebaar,
We hebben echt een duidelijke afwezigheid van GGO's (genetisch gemodificeerde organismen),
We respecteren actief de biodiversiteit tijdens ons werk. "

We zijn er trots op dat onze biologische methoden en producten echt gunstig zijn voor alle betrokkenen, of het nu gaat om onze werknemers, onze partners, onze klanten en de planeet zelf. "
Verfijnen op