Winkel

Banyan Pitta Massage Olie | 118 ml

03365
€22.00
Kalmerend. Verkoelend. Geruststellend.
Uitverkocht
1
Productgegevens
Dosha: Pitta
Brand: Banyan Botanicals

Deze aromatische ayurvedische olie is een verkoelende melange van negen biologische kruiden, waaronder brahmi/gotu kola, guduchi en manjistha, in een basis van sesam- en zonnebloemolie. Deze kruiden worden traditioneel in de Ayurveda gebruikt om pitta aan te pakken door overtollige warmte te verwijderen en tegelijkertijd de spanning die gepaard gaat met pitta te verminderen. Een dagelijkse zelfmassage is goed voor de huid, waar pitta zich ophoopt, ondersteunt een gezonde bloedsomloop en helpt gifstoffen uit het systeem te verwijderen. Ervaar de rustgevende voordelen van Pitta Massageolie.

Pitta dosha is samengesteld uit de elementen vuur en water. Transformatie in het lichaam vereist altijd pitta: spijsvertering, metabolisme, temperatuurbehoud, zintuiglijke waarneming en begrip. Pitta heeft de neiging gedreven en ambitieus te zijn en profiteert van de pauze die wordt geboden door een rustgevende massage, die wordt versterkt door de verkoelende en reinigende eigenschappen van de kruiden in Pitta Massageolie. Pitta houdt ook de spanning in de spieren vast en wordt ontspannen door de therapeutische aanraking van een warme oliemassage.
Ayurvedische Energetica: Virya (actie): verkoelend
Dosha's (constituties): Balancerend voor pitta
Voorgesteld gebruik:
Warme olie indien gewenst. Breng aan op het hele lichaam en masseer totdat de olie grotendeels is opgenomen.
Alleen voor uitwendig gebruik.
Ingrediënten:

Sesamolie, Zonnebloemolie, Brahmi/Gotu Kola (Centella asiatica)+, Guduchi (Tinospora cordifolia), Shatavari (Asparagus racemosus)+, Manjistha (Rubia cordifolia)+, Passiebloem (Passiflora incarnata), Zoethout (Glycyrrhiza glabra)+ , Koriander (Coriandrum sativum), Musta (Cyperus rotundus), Lavendel (Lavandula angustifolia).

Bewaar dit product voor later