Winkel

Banyan Kapha Massage Olie | 118 ml

03373
€22.00
Verkwikkend. Verwarmend. Revitaliserend.
Uitverkocht
1
Productgegevens
Dosha: Kapha
Brand: Banyan Botanicals

Geformuleerd in een basis van biologische sesam- en zonnebloemolie, bevat deze verkwikkende ayurvedische oliemelange negen biologische kruiden, waaronder punarnava, chitrak, kalmoes en rozemarijn. Deze stimulerende mix van kruiden is activerend en mobiliserend, van vitaal belang voor het in balans brengen van kapha. Krachtige massage met warme kruidenolie vermindert kapha door mild zweten te bevorderen, de bloedsomloop te stimuleren en het systeem te reinigen. Ervaar de revitaliserende en vernieuwende voordelen van Kapha Massageolie tijdens uw dagelijkse routine.

Kapha dosha is samengesteld uit de elementen aarde en water. De belangrijkste functie is stabiliteit en structuur in het lichaam. Kapha vormt de substantie van het menselijk lichaam, van het skelet en de organen tot de vetmoleculen (lipiden) die essentieel zijn voor het bestaan. Een stimulerende en verkwikkende massage met deze kruidenolie kan kapha in balans brengen, dingen in beweging houden en energie geven aan het individu. Productdetails Ayurvedische Energetica: Virya (actie): opwarming

Dosha's (constituties): Balans voor kapha

Voorgesteld gebruik: Warme olie indien gewenst. Breng aan op het hele lichaam en masseer totdat de olie grotendeels is opgenomen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Ingrediënten: Sesamolie, Zonnebloemolie, Punarnava (Boerhaavia diffusa), Chitrak (Plumbago zeylanica), Calamus (Acorus calamus), Bhumyamalaki (Phyllanthus amarus), Manjistha (Rubia cordifolia), Neem (Azadirachta indica), Tulsi (Ocimum sanctum), Rozemarijn (Rosemarinus officinalis), Eucalyptus (Eucalyptus globulus).


Bewaar dit product voor later