Winkel

ASMI | SANDELHOUT & MIRRE AROMATISCHE MASSAGE LICHAAMSOLIE

CMOS100G
€30.00
100ML | VATA BALANCERENDE OLIE
Op voorraad
1
Productgegevens
Dosha: VATA
Brand: ASMI

Deze aardende massageolie heeft als basis biologische sesamolie. Sesamolie bevat vitamine E, dat huidcellen kan helpen beschermen tegen schade veroorzaakt door omgevingsfactoren zoals UV-stralen, vervuiling en gifstoffen. Sesamolie bevat vetzuren en linolzuren waardoor het een perfecte vochtinbrengende crème voor de huid is en zeer effectief tegen littekens en ontstekingen.

De aardende tonen van sandelhout, mirre en cederhout helpen je te kalmeren en je emoties in balans te brengen.
De olie zit in een speciale paarse glazen fles die de ingrediënten beschermt tegen UV en zonlicht. De linnen papieren buitenverpakking is handgemaakt in Italië van gecertificeerd duurzaam papier.
Gebruik:
Neem een paar druppels olie in je handen en verwarm het door ze tegen elkaar te wrijven. Begin bij de partnermassage met de nek, dan de schouders en rug. Werk af met het voorhoofd en de kaak. Maak lange strijkbewegingen op de ledematen en cirkelvormige bewegingen op de gewrichten.

Voor zelfmassage - Masseer uw handen en voeten in langzame bewegingen en geniet van de warmte en voedingsstoffen die de olie uw huid geeft. Masseer vervolgens de buik en borst met brede, cirkelvormige bewegingen met de klok mee. Masseer ten slotte het voorhoofd en de kaak en neem de tijd om de olie in je lichaam te laten trekken.

Bewaar dit product voor later

 

[instagram-feed]