Winkel

ASMI | SINAASAPPEL & NEROLI AROMATISCHE MASSAGE OLIE

CMOO100G
€30.00
100ML | KAPHA BALANCERENDE OLIE
Op voorraad
1
Productgegevens
Dosha: Kapha
Brand: ASMI

Deze verfrissende massageolie bevat biologische kokos- en amandelolie als basis. Kokosolie versterkt de beschermende barrièrelaag van de huid, houdt vocht vast en houdt de huid soepel en gehydrateerd. Amandelolie bevat vitamine A, ook wel bekend als retintol. Het helpt de huidskleur en textuur te egaliseren.

Sinaasappelschil-, grapefruit- en neroli-olie geven je een licht en verfrissend gevoel.
De olie zit in een speciale violet glazen fles die de ingrediënten beschermt tegen UV en zonlicht. De linnen papieren buiten verpakking is handgemaakt in Italië van gecertificeerd duurzaam papier.
Gebruik:
Neem een paar druppels olie in je handen en verwarm het door ze tegen elkaar te wrijven. Begin bij de partnermassage met de nek, dan de schouders en rug. Werk af met het voorhoofd en de kaak. Maak lange strijkbewegingen op de ledematen en cirkelvormige bewegingen op de gewrichten.
Voor zelfmassage - Masseer uw handen en voeten in langzame bewegingen en geniet van de warmte en voedingsstoffen die de olie uw huid geeft. Masseer vervolgens de buik en borst met brede, cirkelvormige bewegingen met de klok mee. Masseer ten slotte het voorhoofd en de kaak en neem de tijd om de olie in je lichaam te laten trekken.
Bewaar dit product voor later

 

[instagram-feed]