Winkel

5 oktober - Zelf polsdiagnose & Samadhi Marma Therapie | Early Bird prijs €150

08904
€195.00
Breid je kennis uit als (ayurvedische) genezer, massagetherapeut, counselor of bodyworker. Met Rose Carol
Op voorraad
1
Productgegevens

Master class over Ayurvedische Zelf polsdiagnose met Marma Samadhi-techniek

Je eigen pols nemen is een zelfverwijzing techniek die de gezondheid stimuleert. Deze techniek is bedoeld om je te helpen jezelf te helen en emotioneel te reguleren. Zo belangrijk als we anderen helpen helen naar balans en welzijn. Door deze techniek te leren, leer je jezelf, je lichaam, je geest, je emotionele lichaam en je hogere zelf op een dieper niveau kennen. Prana is de basis van het geven van consulten en/of lichaamstherapieën of elk soort genezingswerk, of je een counselor, coach bent, een arts of een lichaamswerker.
Formaat: online zoom in het Engels
Datum: 5 oktober 2023 16:00 - 17:30 pauze en 19:30 - 21:00 CET
Duur: 3 uur
Kosten: € 195.- Early bird prijs € 150,- tot 31 augustus 2023 met code EARLYPULSE
Wat je gaat leren
• Zelf polsdiagnose – wanneer en hoe te oefenen
• Samadhi Marma. Dit is een zelfzorg beoefening om u voor te bereiden om aan uzelf en uw klanten transdermale kruidenproducten te geven.
• Inleiding tot Nadi Vigyan
• Groepspraktijk van beiden
• Kruiden en oliën om te gebruiken met marma
De docente, Rose Carol
Rose Carol is sinds 1989 Ayurveda Gezondheids docente en heeft haar opleiding gevolgd bij de internationaal bekende Ayurveda-arts Vaidya Ramakant Mishra. Als levenslange student, blijft ze leren van ayurvedisch arts Dr. Raju en andere Vedische geleerden. Ze is ook een gediplomeerde professioneel therapeut en counselor met een master in klinische psychologie en integreert Ayurveda en psychologie, die zich richt op de verbinding tussen geest en lichaam. Rose is de oprichter van Ayurveda Amritanam Learning Center en zal je docent zijn bij de Master classes & Courses voor ayurvedische professionals bij Sankalpa Holistic Health.
Vaidya Mishra
Ter ere en dankbaarheid aan haar leraar, mentor en vriend, Vaidya Mishra, die Rose alles leerde over Ayurvedische genezing. Vaidya R.K.Mishra (1952-2017). Hij was een ayurvedische arts, kruiden formulator, onderzoeker en opvoeder, geboren in een familie van Raj Vaidya's, een generaties oude afstamming van ayurvedische genezers.
Vaidya Mishra behaalde een GAMS-graad (Graduate of Ayurvedic Medicine and Surgery) aan de Bihar University en een Sanskrit-graad aan de KSD University. Na het voltooien van zijn formele institutionele opleiding liep hij zeven jaar stage bij zijn vader, Kameshwar Mishra, waar hij de kunst en wetenschap van diagnose en gespecialiseerde remedie formulering beheerste, zoals overgeleverd in zijn voorouderlijke afkomst. Als professor aan het JD Modi College richtte Vaidya RK Mishra zich op het onderwijzen van ayurveda rechtstreeks vanuit oude teksten. Zijn lessen in Noord-Amerika waren gebaseerd op deze originele Sanskriet Teksten, die hij in het Engels vertaalde om ervoor te zorgen dat zijn beoefenaars goed geworteld zijn in de pure, ononderbroken traditie van Ayurveda.
Formaat: online zoom in het Engels
Datum: 5 oktober 2023 16:00 - 17:30 pauze en 19:30 - 21:00 CET
Duur: 3 uur
Kosten: € 195.- Early bird prijs € 150,- tot 31 augustus 2023 met code EARLYPULSE
Bewaar dit product voor later