Winkel

30 november | Master Class Het ritme van de maan volgen

08907
€42.00
Voor alle Ayurveda en Yoga liefhebbers!
Op voorraad
1
Productgegevens

Ayurveda gaat helemaal over verbinding maken met de ritmes van de natuur en in het bijzonder met de zon en de maan. Tijdens deze avond maak je contact met de Maanenergie en leer je protocollen om deze volledig te benutten om je bewustzijn en daarmee je gezondheid te vergroten.

Wat je gaat leren
  • Soma en haar verbinding met water en aarde
  • De verschillende fasen van de maan en hoe deze onze Agni beïnvloedt
  • Praktijken, diëten en rituelen voor maandelijkse verschillende fasen van de maan
  • Hoe oude culturen verschillende fasen van de maan eerden
  • Gezondheidsvoordelen van het volgen van de maanfasen volgens Ayurveda
Formaat: online zoom
Duur: 2 uur les van 19:30 tot 21:30 uur CET
Datum: 30 november
Kosten: € 42
Open voor alle Ayurveda-liefhebbers!
De docente, Rose Carol
Rose Carol is sinds 1989 Ayurveda Gezondheids docente en heeft haar opleiding gevolgd bij de internationaal bekende Ayurveda-arts Vaidya Ramakant Mishra. Als levenslange student, blijft ze leren van ayurvedisch arts Dr. Raju en andere Vedische geleerden. Ze is ook een gediplomeerde professioneel therapeut en counselor met een master in klinische psychologie en integreert Ayurveda en psychologie, die zich richt op de verbinding tussen geest en lichaam. Rose is de oprichter van Ayurveda Amritanam Learning Center en zal je docent zijn bij de Master classes & Courses voor ayurvedische professionals bij Sankalpa Holistic Health.
Vaidya Mishra
Ter ere en dankbaarheid aan haar leraar, mentor en vriend, Vaidya Mishra, die Rose alles leerde over Ayurvedische genezing. Vaidya R.K.Mishra (1952-2017). Hij was een ayurvedische arts, kruiden formulator, onderzoeker en opvoeder, geboren in een familie van Raj Vaidya's, een generaties oude afstamming van ayurvedische genezers.
Vaidya Mishra behaalde een GAMS-graad (Graduate of Ayurvedic Medicine and Surgery) aan de Bihar University en een Sanskrit-graad aan de KSD University. Na het voltooien van zijn formele institutionele opleiding liep hij zeven jaar stage bij zijn vader, Kameshwar Mishra, waar hij de kunst en wetenschap van diagnose en gespecialiseerde remedie formulering beheerste, zoals overgeleverd in zijn voorouderlijke afkomst. Als professor aan het JD Modi College richtte Vaidya RK Mishra zich op het onderwijzen van ayurveda rechtstreeks vanuit oude teksten. Zijn lessen in Noord-Amerika waren gebaseerd op deze originele Sanskriet Teksten, die hij in het Engels vertaalde om ervoor te zorgen dat zijn beoefenaars goed geworteld zijn in de pure, ononderbroken traditie van Ayurveda.Bewaar dit product voor later