Verstil de geest, ontspan en verbind – 2 augustus

Verstil de geest, ontspan en verbind – 2 augustus

Ervaar de voordelen van meditatie voorbij stressvermindering. Ja want meditatie is veel meer dan rust en ontspanning.

Gedurende 8 weken komen we om de week bij elkaar. In totaal 4 keer via zoom. Daarnaast bekijk je online de video’s en krijg je een oefenschema. Tijdens de sessies samen is de gelegenheid om samen te mediteren, al jouw vragen te stellen en te worden begeleid om de technieken op een goede manier te beoefenen.

Data live sessies: dinsdag 2, 16, 30 augustus en 13 september 

Tijd: van 20:00 – 21:30. Sessies worden tevens opgenomen om terug te kijken. 

Cursus informatie

Geschatte tijd: 8 weken

Moeilijkheid: Alle niveaus

Cursus Instructeur

Yoginiriim Yoginiriim Author

Het is mijn missie om je te inspireren en te begeleiden om je geest tot rust te brengen, te ontspannen en te verbinden. Door middel van een holistische aanpak met Ayurveda en Yoga help ik jou graag bij het behalen en behouden van een optimale gezondheid en welzijn. Riim geeft al sinds 2011 yogales en sinds 2017 meditatie. Zij is oprichtster van LINgGAN Yoga Studio (daarna saktiisha yoga) in Den Haag en SankalpaYogi in Suriname. Sankalpa Holistic Health is opgericht in 2014.

Sankalpa Meditatie | 2 augustus

AANBIEDING 225.00 125.00
Aanbieding eindigt juni 30, 2023

Yoginiriim

Het is mijn missie om je te inspireren en te begeleiden om je geest tot rust te brengen, te ontspannen en te verbinden. Door middel van een holistische aanpak met Ayurveda en Yoga help ik jou graag bij het behalen en behouden van een optimale gezondheid en welzijn.

Riim geeft al sinds 2011 yogales en sinds 2017 meditatie. Zij is oprichtster van LINgGAN Yoga Studio (daarna saktiisha yoga) in Den Haag en SankalpaYogi in Suriname.
Sankalpa Holistic Health is opgericht in 2014.