Verstil de geest, ontspan en verbind – start wanneer jij wilt.

Verstil de geest, ontspan en verbind – start wanneer jij wilt.

Wat maakt dit programma uniek?

Je leert vier categorieën van meditatie 1. Nu meditaties voor bewustzijn in het hier en nu. 2. Intentie meditaties voor kalme en ontspannen focus. 3.Mantra meditaties voor zelf kennis. 4. Energieke meditaties om lichaam en geest te activeren.
Het is vaak zo moeilijk te weten waar je moet beginnen met meditatie. Welke techniek is nu goed of beter? In deze cursus leer je hoe en wanneer de verschillende technieken toe te passen. Maar vooral ook waarom. De verschillende technieken die bestaan kunnen we allemaal verdelen onder een van de vier vormen van meditatie.
In de video lessen, live lessen en in het cursus E-boek geven we zowel de traditionele kijk op de verschillende meditatie vormen maar ook de moderne wetenschappelijke kijk. Uiteindelijk zal jij het effect zelf moeten ervaren maar het is zo fijn om ook te begrijpen wat in lichaam en geest gebeurt tijdens de meditaties en wanneer we in het dagelijks leven stappen.
De focus gedurende de twee maanden ligt op het daadwerkelijk ervaren en leren van de technieken. Dit doe je met een oefenschema na het bekijken van de video lessen en begeleide audio meditaties. Je zal iedere dag, twee keer per dag meditatie gaan oefenen. Daarnaast is tijdens de 8 wekelijkse live sessies de mogelijkheid om samen te mediteren, jouw vragen te stellen en ervaringen te delen. Je krijgt een E-boek en journal om jouw persoonlijke ervaring te ondersteunen.
Het is zo belangrijk om gedurende het proces de juiste ondersteuning en begeleiding te krijgen. Het is van belang om jouw vragen te kunnen stellen en te weten of je de techniek goed toepast. Riim is getraind om je hierin op de juiste manier te ondersteunen. Dit zal ze doen via de wekelijke live lessen als je het als aparte cursus volgt of via coaching sessies in haar Holistic Health Programma. Na de cursus krijg je gedurende 3 maanden ook ondersteuning want dan begint het echte werk pas.

De online lessen worden zelfstandig over een periode van twee maanden gevolgd en gecombineerd met email begeleiding en  met 1 coaching  sessie aan het einde via zoom.  Aan het einde van de cursus kun je de technieken integreren in je dagelijks leven. Riim geeft je daarvoor een formule voor een dagelijkse duurzame beoefening en transformatie.

Voor wie is dit programma?

Je wilt graag kennis maken met verschillende vormen en technieken en leren wat mediteren nou eigenlijk is.
Je bent al bekend met meditatie, maar wilt er nog meer over leren en echt gaan ervaren wat de voordelen voor jou zijn als je consistent mediteert.
Je leert niet alleen over wat meditatie is met de diverse technieken, maar je leert ook welke vorm nu het beste bij jou aansluit in het leven. Daarnaast krijg je ook een formule om mee aan de slag te gaan.
Misschien ervaar je veel stress en onrust. Wellicht heb je veel angst of slaap je slecht?
De verschillende meditatie technieken dragen hier allemaal aan bij. Maar sommige technieken meer dan anderen. Maar jouw persoonlijke situatie doet er ook toe.
Wellicht wil je heel graag werken aan bepaalde gewoontes, gedrag of overtuigingen. Wat dient je en wat dient je niet?
Meditatie kan jouw algehele gezondheid verbeteren. Of je nou chronisch ziek bent of bepaalde lichamelijke of psychische klachten. Wellicht slaap je slecht of heb je last van angst of depressie?
Misschien wil je meer inzicht in wie je bent en wil je helder hebben wat je wilt in het leven. Wellicht weet je al wat je wilt maar lukt het je niet om je doelen te verwezenlijken.

Wat leer je?

Niet alleen een definitie van wat meditatie is maar vooral de ervaring van het mediteren via de verschillende technieken. Riim wil je graag zelf de voordelen laten ervaren die veel verder gaan dan stressvermindering. Ze gaat je vragen om verder te gaan (niet denken) dan jouw gedachten, lichaam en emoties.
Hoe je jezelf kunt bevrijden van het verleden door je lichaam voor te bereiden op een nieuwe denkwijze.
Je leert je bewustzijn te ontwikkelen en cultiveren zodat je rust kunt vinden in het hier en nu. Je leert 5 Nu meditatie technieken.
Je leert je geest scherp te houden zodat je je op je best kunt zijn en goed kunt functioneren. Je krijgt 5 hele mooie intentie meditaties om te beoefenen en leert zelf je geest op een kalme manier visualiseren en mentaal voor te bereiden op mogelijkheden.
Je leert je ego te overschrijden (transcenderen) zodat je jezelf goed leert kennen. Je leert 3 verschillende mantra technieken om de geest tot steeds stillere niveaus te brengen.
Je leert via de ademhaling je lichaam en geest te activeren maar ook te ontspannen. Je leert 5 krachtige technieken.
Een formule en persoonlijke oefenschema voor duurzame beoefening in jouw dagelijks leven. En je doet dit niet alleen, maar met een buddy uit de groep.

Wat krijg je allemaal?

  • 6 modules Online cursus met video’s en documenten | Levenslange toegang.
  • 1 live coaching sessie met Riim van 50 minuten via zoom aan het einde van de cursus. 
  • E Mail begeleiding voor jouw vragen.
  • Audio meditaties + bonus meditaties van Dr. Joe Dispenza in Nederlands.
  • E-boek en E-werkboek.
  • Een formule / stappenplan voor een duurzame beoefening na de cursus

Kosten: EUR 125,-

Cursus Instructeur

Yoginiriim Yoginiriim Docente

We geloven met hart en ziel dat we als mens onszelf kunnen helen. We helpen je graag herinneren hoe. Het is Riim’s missie om je te inspireren en te begeleiden om je geest tot rust te brengen, te ontspannen en te verbinden. Ze ondersteunt je graag bij het behalen en behouden van een optimale gezondheid en welzijn. Dit doet ze via Yoga, Meditatie, Ayurveda, Pranic Healing en Frequentie therapie. Riim Lagerwerf | Holistic Health Coach & Educator Riim geeft al sinds 2011 yogales en sinds 2017 meditatie. Zij is oprichtster van LINgGAN Yoga Studio (daarna saktiisha yoga) in Den Haag en SankalpaYogi in Suriname. Sankalpa Holistic Centre is onderdeel van Sankalpa Holistic Health (opgericht in 2014)

 

Cursus informatie

Geschatte tijd: 8 weken

Moeilijkheid: Alle niveaus

Cursus Instructeur

Yoginiriim Yoginiriim Docente

We geloven met hart en ziel dat we als mens onszelf kunnen helen. We helpen je graag herinneren hoe. Het is Riim's missie om je te inspireren en te begeleiden om je geest tot rust te brengen, te ontspannen en te verbinden. Ze ondersteunt je graag bij het behalen en behouden van een optimale gezondheid en welzijn. Dit doet ze via Yoga, Meditatie, Ayurveda, Pranic Healing en Frequentie therapie. Riim Lagerwerf | Holistic Health Coach & Educator Riim geeft al sinds 2011 yogales en sinds 2017 meditatie. Zij is oprichtster van LINgGAN Yoga Studio (daarna saktiisha yoga) in Den Haag en SankalpaYogi in Suriname. Sankalpa Holistic Centre is onderdeel van Sankalpa Holistic Health (opgericht in 2014)

Cursus documentatie | Leefstijl & Stress Assessment 

Module 1 | Introductie tot meditatie

Module 2 | Nu meditaties | Cultiveer je bewustzijn

Module 3 | Intentie meditatie | Train de geest kalme focus 

Module 4 | Mantra meditaties | Leer jezelf beter kennen

Module 5 | Energieke meditaties | Activeer lichaam en geest 

Module 6 | Integratie in het dagelijks leven

Module 7 |  Extra Meditaties | Dr. Joe Dispenza 

Wat anderen zeiden


Yoginiriim

We geloven met hart en ziel dat we als mens onszelf kunnen helen. We helpen je graag herinneren hoe.

Het is Riim's missie om je te inspireren en te begeleiden om je geest tot rust te brengen, te ontspannen en te verbinden. Ze ondersteunt je graag bij het behalen en behouden van een optimale gezondheid en welzijn.

Dit doet ze via Yoga, Meditatie, Ayurveda, Pranic Healing en Frequentie therapie.

Riim Lagerwerf | Holistic Health Coach & Educator
Riim geeft al sinds 2011 yogales en sinds 2017 meditatie. Zij is oprichtster van LINgGAN Yoga Studio (daarna saktiisha yoga) in Den Haag en SankalpaYogi in Suriname.

Sankalpa Holistic Centre is onderdeel van Sankalpa Holistic Health (opgericht in 2014)