Consult

 

It’s not what you do once in a while that matters, healthy habits create a healthy life and unhealthy habits create an unhealthy life”  ~ Dr. Marc Halpern.


Bij Sankalpa Holistic Health hanteren we een Holistische benadering. Dat wil zeggen dat wij jou als persoon als geheel zien (lichaam en geest). We kijken niet alleen naar jouw zorgvraag, maar naar de mens achter de zorgvraag. Achter elke klacht, symptoom of zorgvraag zit meer dan alleen fysieke of mentale onbalans, het is een samenwerking van meerdere factoren. We leggen daarom de nadruk daarom op het vinden van de oorzaak en niet op het puur bestrijden van klachten of symptomen. Door onze benadering werken zowel op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele vlak.

Onze praktijk is gespecialiseerd in Ayurvedische geneeskunde. De belangrijkste kracht van Ayurveda is dat zij jouw eigen zelf genezend vermogen vergroot. Vanuit de Ayurveda werken we met voeding, kruiden supplementen, lichaamsbehandelingen, leefstijl, yogatherapie (ook meditatie) om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te vergroten.

Enkele voorbeelden waarvoor mensen bij ons komen:

 • chronische gezondheidstoestand
 • zeer lage energie
 • slaapproblemen
 • spijsverteringsproblemen
 • problemen met suikerregulatie
 • cardiovasculaire problemen
 • fertiliteitsproblemen
 • gewrichtsklachten
 • huidproblemen
 • immuunstoornissen
 • hormonale onevenwichtigheden
 • stress / burnout
 • algehele gezondheid verbeteren

Ook kun je terecht voor energetisch lichaamswerk via Pranic Healing en Ayurvedische Yoga Therapie sessies.

Ayurvedische geneeskunde, Yoga en Pranic Healing dient nooit als vervanging van reguliere geneeskunde. Raadpleeg altijd jouw arts of specialist indien je een vraag hebt over jouw gezondheidstoestand.

Ayurvedisch Consult

Dit consult omvat een geïntegreerde en holistische benadering van gezondheid met Ayurvedische geneeskunder. Onze Ayurvedische consulten en behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding in de aanvullende verzekering bij een aantal zorgverzekeraars. 

Stap 1,  Initieel Consult €95  

We gaan aan de slag met jouw hulpvraag en doelen. We doorlopen een uitgebreide gezondheidsanamnese en intake. Ik voer zowel een tong- als polsdiagnose uit en doe een algemeen ayurvedische onderzoek, inclusief een VedaPulse meting. Je ontvangt 1 tot 2 eerste aanbevelingen om aan te werken tot onze volgende sessie waar ik mijn bevindingen zal delen. Duur: sessie van 90 minuten.

Step 2, Delen van bevindingen met bijhorend behandelplan  €75

Binnen een week na je eerste intake zien we elkaar weer. Ik zal mijn bevindingen delen en jouw persoonlijke wellness plan. Jouw plan omvat de korte- en lange termijn behandeldoelen en de eerste aanbevelingen voor levensstijl en voeding.
Duur: sessie van 60 minuten.

Step 3, Opvolg Consult

De manier waarop Ayurveda het beste werkt, is als we elkaar vaak zien aan het begin van jouw behandeling. Dit komt omdat veel van de aanbevelingen vereisen dat je gedrags- en levensstijl veranderingen aanbrengt die een uitdaging kunnen zijn om in jouw leven door te voeren. Het is mijn rol om je te ondersteunen om deze veranderingen succesvol door te voeren. Met regelmatige bezoeken wordt je gemotiveerd en ondersteund om de nodige veranderingen in je leven aan te brengen. Bij elk bezoek geef ik je een opdracht, een soort huiswerk: iets om aan te werken tussen de bezoeken door. Wanneer we elkaar ontmoeten, zal ik iedere keer nagaan hoe het gaat. 

Pranic Healing Consult

Behandeling met Pranic Healing en Counseling is voor  verlichting van lichamelijke of emotionele klachten / aandoeningen door de toepassing van levensenergie.

Ayurvedisch Consult

 

Pranic Healing Consult

wordt niet vergoed door aanvullende verzekering
Duur 1e sessie:
90 minuten
Duur 1e session:
90 minutes
Kosten 1e sessie :  95 Kosten 1e sessie: 95
Follow-up: 75
(60 min)
Follow-up 75
(60 min)

Optie is  ons Holistisch Coaching

Programma waar we om de week

ontmoeten gedurende 6 maanden.

Na een intieel Ayurvediscg Consult en opvolgconsult 

waarin bevindingen en behandelplan worden gedeeld kun

je ook kiezen voor Ayurvedische Yoga (Ayuryoga) therapie

Serie van 6 Pranic Healing sessies inclusief 1e consult:

375

 


Wat is Ayurveda?

Ayurveda is zowel een levenswijze als een geneeskundig systeem dat wereldwijd meer dan 5000 jaar wordt beoefend en daardoor kan worden bestempeld als de oudste geneeswijze die de mens kent. Lees meer

Wat is Pranic Healing ?

Pranic Healing is een oude wetenschap en kunst waarbij door het toepassen van levensenergie het fysieke lichaam hersteld wordt.

Lees meer