Blog en artikelen

Een overzicht van onze blog artikelen op eigen website en op andere websites.

 • Het belang van vitamine K2

  Het belang van vitamine K2

  Ontdek het belang van vitamine K2 en wat de Rishis in Aryurveda al duizenden jaren wisten,


 • Waar en wanneer mediteer jij?

  Waar en wanneer mediteer jij?

  Maak ruimte vrij voor je meditatiebeoefening. Niet alleen fysiek door een dagelijks ritueel op dezelfde plek te creëren, maar ook elke dag op dezelfde tijd.


 • Nieuwe groep programma’s 2023

  Nieuwe groep programma’s 2023

  Most people make their choices about how to live based on a lack of knowledge. Taking cues from friends, family …


 • De Ayurvedische kijk op slapeloosheid + tips

  De Ayurvedische kijk op slapeloosheid + tips

  Slapeloosheid. Zelf heb ik er een hele tijd last van gehad. In die periode woonde ik in de tropen en ik dacht dat het te maken had met het geluid van de airco en de warmte. Maar achteraf bleek het te komen door mijn schildklier die overactief was. Mijn immuunsysteem en zenuwstelsel waren volledig uit balans en ik heb drie jaar lang niet goed geslapen. Van 2015 tot en met nu heb ik heel veel gedaan om tot de oorzaak te komen van mijn disbalans.


 • Over Ayurveda

  Over Ayurveda

  Ayurveda is de traditionele geneeskunde van India en het oudste systeem van gezondheidszorg ter wereld. Het is een systeem van zowel preventieve als curatieve geneeskunde en wordt al minstens 5.000 jaar en misschien wel 10.000 jaar toegepast.


 • Huid & Ayurveda

  Huid & Ayurveda

  Het thema van deze maand bij Sankalpa Holistic Centre staat in het teken van onze huid bekeken door de lens van Ayurveda. Omdat we in de meeste delen van de wereld in lockdown zitten, dacht ik: laat me iets kiezen waar we iets meer voor kunnen zorgen dan we gewend zijn: onze huid.


 • Ontmoet Meditatie Coach | Riim

  Ontmoet Meditatie Coach | Riim

  Naast meditatie, geef ik yogales en heb ik een praktijk voor Holistische gezondheid in Den Haag. Met cliënten in binnen en buitenland, geef voorlichting en les in Ayurveda, Yoga en Meditatie en Coach ik ze in hun Holistische gezondheid.


Blog en artikelen