Ayurvedische Behandelingen

Ayurvedische behandelingen Den Haag

We bieden verschillende Ayurvedische lichaamsbehandelingen. Deze behandelingen kunnen buiten een behandelplan worden gegeven. Wij raden echter aan om een initieel consult te boeken indien je de behandelingen wilt inzetten als therapie. Lees meer over vergoedingen door verzekeraars hier. 

Wij bieden de volgende behandelingen:

ABHYANGA – AYURVEDISCHE MASSAGE €80 (60 MIN) OF  €100 (90 MIN)

Keuze uit:

 1. Sankalpa Abhyanga Massage.Traditionele ayurvedische warme kruidenolie-therapie. Een ontspannende en geruststellende warme massage voor het hele lichaam met met medicinale oliën om het lichaam weer in balans te brengen. We kiezen de olie op basis van jouw constitutie en disbalans.
 2. Retexturizing, Moisturizing & Calming
  Warme kruidenolie-therapie. Voorgeschreven in Ayurveda als behandeling voor een gladde, zachte en heldere huid. Het helpt huidirritatie en jeuk op te ruimen. Uitstekend kalmerend en voedend na langdurige blootstelling aan de zon of als je je mentaal “oververhit” voelt. Deze massage omvat gezicht en hoofd. We gebruiken producten van Kama Ayurveda..
 3. Rejuvenating & Relaxing Warme kruidenolie-therapie. Meest verfrissende en verjongende ervaring. In de Ayurveda voorgeschreven als tegengif voor stress, uitputtingen overwerk. Een echte aanrader voor de hedendaagse persoon die constant onderweg is! Ook aanbevolen voor sporters of actieve mensen om fysieke vermoeidheid te verminderen en spieren te versterken. Deze massage omvat gezicht en hoofd. We gebruiken producten van Kama
  Ayurveda.
 • Bij serie van 3 behandelingen van 60 minuten €215.
 • Bij serie van 6 behandelingen van 60 minuten €410.

SANKALPA ENERGETISCHE OLIE MASSAGE €110 (90 MIN) 

Duur 90 min | Let op deze behandeling wordt niet vergoed
Een heerlijk ontspannende en rustgevende, warme lichaamstherapie voor het hele lichaam met medicinale kruidenoliën inclusief energetische (pranic) healing voor een therapeutische behandeling bij uiteenlopende aandoeningen. Aangeraden in een serie van 3 of 6 behandelingen.

 • Bij serie van 3 behandelingen €295.
 • Bij serie van 6 behandelingen €560.

PADA ABHYANGA VOETMASSAGE €65

Duur 45 min
Een speciale ayurvedische oliemassage van voeten, benen en knieën en stimulatie van marmapunten die blokkades openen en de energiestroom loslaten.

MUKH ABHYANGA GEZICHTSMASSAGE €65

Duur 45 min
Een speciale ayurvedische gezichtsmassage inclusief nek en hoofd en stimulatie van marma-energiepunten zodat men kan ontspannen en verjongen.

SIRO ABHYANGA HOOFDMASSAGE €65

Duur 45 min
Ontspannende Ayurvedische hoofdmassage met kruidenolie. Deze behandeling helpt ook haaruitval, roosen vroegtijdige vergrijzing te voorkomen.Het is geweldig voor de behandeling van slapeloosheid en depressie, naast nog veel meer aandoeningen. Deze behandeling omvat ook massage van gezicht, nek en schouders. 

MUKH ABHYANGA GEZICHTSBEHANDELING €80

Duur 60 min
Diep reinigende behandeling door het gebruik van actieve biologische kruiden en oliën, afhankelijk van jouw huidtype. In combinatie met massage en stimulatie van het marma energiepunten die blokkades openen en de energiestroom loslaten. Deze behandeling omvat ook massage van hoofd, nek en schouders.

KARNA POORANA ~OOR OLIE BEHANDELING €70

Duur 60 min
Deze therapie omvat het voorzichtig vullen van de oren met warme kruidenolie.Het helpt de symptomen van tinnitus, gehoorverlies, duizeligheid, migraine en hoofd en nekpijn te verlichten. Het is ook een uitstekende therapie voor vata-disbalans en aanverwante klachten. De behandeling omvat massage van hoofd, nek en schouders.

NASYA~ NEUS OLIE BEHANDELING €70

Duur 60 min
Nasya Behandeling is een therapeutische ayurvedische procedure waarbij een kruidenolie in de neus wordt gedruppeld. Nasya is gunstig voor aandoeningen van het hoofd en de nek. Regelmatige beoefening van Nasya verbetert niet alleen de intelligentie en het geheugen, maar heeft ook verschillende voordelen tegen veroudering. De behandeling omvat massage van hoofd, nek en schouders.

JANU BASTI ~ KNIE BEHANDELING €75

Duur 60 min
Janu Basti kan als preventieve behandeling worden toegediend. De procedure omvat het vasthouden van kruidenolie op de knie. Het helpt gewrichts gerelateerde problemen te voorkomen en houdt de gewrichten gezond. Anders is het een effectieve ayurvedische behandeling voor chronische kniepijn, stijfheid, ontsteking en letsel. Deze behandeling omvat massage van voeten, benen en knieën.

NETRA BASTI ~ OOGBEHANDELING €70

Duur 60 min
Een speciale ayurvedische behandeling om de ogen te kalmeren. De behandeling helpt het vocht in de ogen te herstellen, het zicht te verbeteren en eventuele irritatie te verwijderen. Het is ook voedzaam voor vermoeide, droge, ruwe en geblesseerde ogen. Ghee wordt aan de ogen toegediend. De behandeling omvat massage van hoofd nek en schouders.

Hrid Basti ~ HART/BORST behandeling €75

Duur 60 min
Door het hartgebied gedurende een bepaalde tijd te baden met kruidenolie, kalmeren we verergerde Vata dosha in de borst, voeden en versterken we de hartspieren, reguleren we de hartfuncties en verlichten we diepgewortelde onderdrukte stress, woede en verdriet. De behandeling omvat massage van hoofd, nek en schouders.

GREEVA BASTI ~cervicale behandeling €75

Duur 60 min
De procedure houdt in dat gedurende een bepaalde periode warme kruidenolie over het nekgebied wordt vastgehouden. De behandeling geeft een verbazingwekkende verlichting van de pijn en stijfheid die gepaard kan gaan met nekspierpijn of cervicale spondylose. Deze behandeling omvat massage van nek, schouders en hoofd.

KATI BASTi ~ lage rug behandeling €75

Duur 60 min
Rijke, warme kruidenolie wordt aangebracht op het onderste uiteinde van het wervelgebied, waar het gedurende een bepaalde periode blijft op diep door te dringen. Deze specifieke ayurvedische behandeling is zeer effectief bij de behandeling van lage rugpijn en neurologische aandoeningen van de onderrug en de onderste ledematen. De behandeling omvat massage van de rug, schouders en nek.

Booking Provided by Healthie