Over Riim

Als Holistisch Health Coach ben ik opgeleid om individuele coaching en begeleidingssessies te geven. Op het moment zit ik mijn stage periode als Ayurvedisch Health Counselor tot en met mei 2022. Vanaf juni 2022 ga ik de laatste fase in van mijn studie Ayurvedische geneeskunde aan het California College of Ayurveda. In deze fase ga ik mij specialiseren in de klinische Ayurvedische geneeskunde. Als klinisch ayurvedische specialist zal ik me niet alleen richten op preventieve ayurvedische geneeskunde, maar ook op klinische geneeskunde Vanaf dit moment zal ik mensen begeleiden met een milde, matige of ernstige ziekte. Ik help mijn cliënten om fysieke en emotionele onbalans op een holistische manier te beheersen, met behulp van verschillende ayurvedische therapieën, voedings- en levensstijladviezen.

Mijn holistische benadering van gezondheid zal jou helpen begrijpen hoe alle aspecten van jouw leven met elkaar verbonden zijn. Ik coach en begeleid mijn cliënten om hun Ayurvedische constitutie te begrijpen en wat hun onbalans of huidige gezondheidstoestand veroorzaakt en hoe ze hun leven kunnen helen. We onderzoeken samen welke leefstijl het beste is en kijken vervolgens naar basisverbeteringen en implementeren geleidelijke veranderingen. Ik werkt niet alleen aan wat je wilt verbeteren, maar hou rekening met de omstandigheden van jouw unieke situatie en ayurvedische constitutie.

Ik woon momenteel in Den Haag met mijn man en twee kinderen, Gaia en Diego. Ik heb vele jaren in het bedrijfsleven in inkoopfuncties gewerkt en van 2010 tot 2017 mijn eigen yogastudio gehad. Sinds 2015 werk ik als Holistic Health Coach naast het geven van yogalessen. Sinds het afronden van mijn meditatie opleiding studeer ik Ayurvedische geneeskunde en ben mezelf continu aan het ontwikkelen.


Mijn opleiding / training:

  • AyurYoga (2021/2022), Ayuryoga Therapeut. Momenteel zit ik in mijn laatste en vierde jaar van de Ayuryoga Opleiding. Onderdeel van deze opleiding is Medische Basis Kennis.
  • California College of Ayurveda (2021/2022), Clinical Ayurvedic Specialist. Riim zit in haar laatste jaar Ayurvedische Geneeskunde als Klinisch Ayurvedisch Specialist (Ayurvedic Practitioner).
  • Institute Ayurveda Nixia Lino International, Affiliated with International Academy of Ayurved (IAA), (2018), Ayurvedic Body therapist.
  • Veda Center (via mindbodygreen), 2017, Meditatie docent. Getraind door Charlie Knoles om 4 typen meditatie te doceren en mensen te begeleiden deze in hun dagelijks leven te integreren.
  • Institute for Integrative Nutrition, (2015), Holistic Health Coach. Getraind om mensen te ondersteunen en begeleiden in hun wellness doelen, door persoonlijke een op een coaching en begeleiding.
  • Miami Life Center, (2015), 200 uurs Ashtanga Intensive Training met Kino MacGregor and Tim Feldmann. 
  • Pranic Healing Centre, Suriname. Basis Pranic Healing and Advanced Pranic Healing (2015 and 2016).Pranic Psychotherapy (2017). Affiliated with Institute for Inner Studies Incorporated (IISI) www.globalpranichealing.com
  • Saktiisha Yoga Academy (2013), 250 outs Hatha Yoga Teacher training.

Riim Lagerwerf is een 200 uurs geregisteerde Yoga Alliance docente en aspirant lid van ANVAG (De Algemene Nederlandse Vereniging voor Ayurvedische Geneeskunde), dé onafhankelijke beroepsvereniging voor Ayurvedisch en Yoga geschoolde artsen en therapeuten/docenten, die zich beroepsmatig bezighouden met het praktiseren van Ayurveda geneeskunde en Yoga. ANVAG zal later dit jaar onderdeel worden van LVNT.