Yoga Madestein Park - Yoga Den Haag

In de zomer bieden we yoga aan in Madestein park aan het water. We verzamelen op parkeerterrein bij de school van Kincentrum Vroondaal.

We starten om maandag 7 juni.

Je kunt je aanmelden via de groepsapp

De lessen worden gegeven door Riim Lagerwerf en Regina Nemeth. Beide yoga docenten en Health Coach. Regina geeft les in het Engels.

De Yoga Docenten

Aanmelden / afmelden

Het reserveren van je lessen is raadzaam zodat we weten dat je komt. Dit kun je doen via de groepsapp

Aansprakelijkheid

Sankalpa Holistic Health kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel van de klant. Iedere klant die bij Sankalpa Holistic Health lessen, workshops, cursussen volgt of is verplicht een zwangerschap en of lichamelijke en/of psychische klachten onmiddellijk te melden aan de docent. Deelname aan één van de lessen, workshops of cursussen betekent akkoord gaan met onze algemene voorwaarden en daarbij accepteert de Klant het risico van eventueel oplopen van blessures of letsel. Sankalpa Holistic Health biedt de volgende richtlijnen om een risico op blessure of letsel te beperken:

> Raadpleeg altijd je huisarts voordat je met een yoga les begint wanneer je niet zeker weet of je helemaal gezond bent of als je zwanger bent.

> Indien je een blessure hebt of andere lichamelijke klacht informeer dan altijd de docent(e) voordat je met een yogales begint.

> Luister en volg de instructies op van de docent(e).

> Luister goed naar je eigen lichaam en de lichamelijk beperkingen.

> Doe geen oefeningen die pijnlijk voor je zijn.

> Stel vragen als je niet zeker bent hoe een oefening moet worden uitgevoerd.