Scan van Meridianen

Scan van Meridianen

Scan van Meridianen

Wat is de staat van jouw meridianen? Zou je ook willen weten welke yogahoudingen jouw meridianen het meeste kunnen ondersteunen?

In de Chinese geneeskunde worden de kanalen die energie door het lichaam geleiden, “meridianen” genoemd. Deze leidingen vormen een netwerk. Als het netwerk wordt verstoord, als er blokkades optreden, zal het lichaam niet goed functioneren – De Levensenerergie stroomt dan niet zoals vereist, de organen zullen hun functie niet vervullen en er ontstaat onbalans. Als de meridianen helder en open zijn, stroomt de energie vrijelijk en is alles weer goed. Bron: yinyoga.com

In het Oosten – in India, Tibet en China – zijn de geheimen van polsanalyse grondig bewaard gebleven. Deze kennis circuleert al generaties lang in nauwe kringen. In zowel de Ayurveda als de traditionele Chinese geneeskunde wordt de polsdiagnosetool gebruikt om gedetailleerde informatie te verkrijgen over iemands mentale en fysieke toestand. Het kost een ayurvedische arts veel training en tijd om de rijke informatie die in de hartslag van het lichaam verborgen zijn te interpreteren, en er zijn veel systemen om de hartslag te lezen. Wij gebruiken onder andere de VedaPulse ™.

In onze praktijk richten we ons op het balanceren van fysieke, mentale en emotionele gezondheid door middel van Ayurveda, Yoga en Pranic Healing. Het is voor onze klanten niet altijd makkelijk om de concepten van Ayurveda of Pranic Healing te begrijpen, maar met het Veda Pulse-apparaat bieden we een objectief hulpmiddel dat het mogelijk maakt om antwoorden te krijgen op belangrijke vragen:

  • Wat is het huidige stressniveau in het lichaam?
  • Welk type stressreactie is normaal voor het lichaam?
  • Welk energieniveau heeft het lichaam?
  • Is het voldoende om een ​​goede gezondheid te behouden?
  • Welke organen en systemen hebben gebrek aan energie en welke werken onder druk?

Op basis hiervan maken we een evaluatie van het type ayurvedische constitutie, waarvoor we individuele aanbevelingen doen om het evenwicht in het lichaam te herstellen en het mechanisme van zelfherstel op gang te brengen. De volledige Veda Pulse Holistic Scan kost 95 euro.

We bieden nu alleen de Meridianen Scan voor jouw aan met aanbevelingen welke Yin en Yang yogahoudingen het meest gunstig zijn en welke Ayurveda levensstijl en voeding het meest geschikt voor je is.

Kosten: EUR 55, – Maak een afspraak bij ons! Stuur ons een PM of e-mail info@sankalpaholistichealth.com

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *